Volgen van de VCA cursus via internet geaccepteerd

Het volgen van de VCA cursus is niet langer iets wat alleen is weggelegd voor hogergeschoolden. In toenemende mate wordt de VCA cursus via internet – ook wel bekend als VCA eLearning – gebruikt om het VCA certificaat te behalen. In het verleden werd de VCA cursus alleen in company gegeven of via zelfstudie middels een VCA cursusboek, tegenwoordig veroverd de VCA cursus via internet snel terrein.

Alle opleidingsniveau’s, van LBO tot universitair, van mensen die moeite hebben met leren tot slimme studiebollen, iedereen die de VCA cursus via internet volgt heeft een hogere slagingskans dan de VCA cursus in company of via zelfstudie. Een cursusboek wordt als saai ervaren en wordt sneller terzijde gelegd, ‘Dat snap ik allemaal al’ wordt er gedacht. Belangrijke onderwerpen van de VCA cursus worden dan overgeslagen.

Het volgen van de VCA cursus via het Internet heeft juist het tegenovergestelde effect. Doordat je puntsgewijs, met animaties, video’s en geluid de leerstof krijgt gepresenteerd is de aandacht van de cursist veel hoger. Deze verhoogde aandacht leidt ertoe dat de cursist de leerstof interessanter en leuker vindt. Is leren leuk? Ja, zelfs die cursist die een grote hekel heeft aan leren vindt VCA leren via het internet leuk, zeker als je dan ook nog een VCA proefexamen kan maken zodat je precies weet wat je te wachten staat op het VCA examen.

Lees verder via onderstaande link :

Bron : VCA leren via Internet geaccepteerd

Advertenties

Meest gelezen VCA berichten

Blog Stats

  • 3.359 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: